SAKARYA / ADAPAZARI - Aykut Yiğit Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Serap GÜNAYDIN BAYRAM hocamız, öğrencileriyle el izi etkinliği gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz şimdilik panoya iz bıraktılar. Umuyoruz ki gelecekte de ülkemizde kalıcı bir iz bırakacaklar. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Eyl

Haz

Aykut Yiğit Ortaokulu 2021 yılında da Avrupa Kalite Etiketini aldı. Ekip çalışmasında yer alan Burcu ŞIK, Ayşe BAĞIŞ, Nur Karaman KAVAL, Çilem ÇETİN , Meral AKTAŞ öğretmenlerimizi tebrik eder bu güzel başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Haz

Aykut Yiğit Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz mezuniyetlerini güzel bir geceyle kutladılar.

"Bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda başarılar diler, her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz sevgili öğrenciler"

Haz

Çevre Günü ve kermes etkinliği düzenledik. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çevre Günü etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren çevreci öğrenciler ödüllendirildi.

146 ülke,

12.858 okul ve

2.703.681 öğrencinin katıldığı, Climate Action (iklim eylemi) projesi kapsamında 250 okula İklim Eylemi Mukemmellik Okulu Ödülü verilmiştir.

May

Adapazarı MEM tarafından düzenlenen çocuk oyunları yarışmasında 6 . sınıf kızlar tombik  yarışmasında okulumuz 6/A sınıfı 3. olmuştur. Adapazarı 5. sınıf erkekler yarışmasında okulumuz 5/A sınıfı 1. olmuştur Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlaya Neşe Erdoğan hocamızı tebrik ediyoruz.

May

Aykut Yiğit Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimiz, 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi) Sağlık Müzesi Gezisi ve okul tanıtım rehberliği etkinliği ile  Sağlık Meslek lisesini gezme ve yakından  tanıma imkanı buldular.  75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul idaresine bölüm şefliğine ve okul rehber öğretmenine  öğrencilerimize özverili tanıtımları için teşekkür ediyoruz.