SAKARYA / ADAPAZARI - Aykut Yiğit Ortaokulu

May

5/C sınıfından öğrencimiz Beren DEMİR, Okul Sporları Yüzme Kategorisinde 50 m serbestte Sakarya birinciliği, 100 m serbestte Sakarya birinciliği ve 200 m serbestte Sakarya ikinciliğini elde etmiştir. Kendisini ve yetiştiren hocalarını tebrik ediyoruz.

May

Sayın Valimiz himayelerinde Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen #KitapSakarya projesi kapsamında; Sayın Valimizin kitap hediyesini teslim alıp öğrencilerimize ilettik.

Kitap dostu Adapazarı ailesi olarak Sayın Valimize şükranlarımızı sunarız.

@tcmeb

@valikaldirim

@sakaryavaliligi

@ebubekirsavasci

@sakaryailmilliegitimmudurlugu

May

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Burcu ŞIK'ın hazırladığı okulumuzun tanıtım çalışması yayında. İzlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

May

" Nehrin Çocukları" Şampiyonluk maçını Vali Bey ve Milli Eğitm Müdürü ile birlikte izlediler... Valiliğimiz himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #SporSakarya projesi kapsamında #NehrinÇocuklarıTakımıylaKenetleniyor etkinliklerinde Aykut Yiğit Ortaokulu öğrencileri Sakaryaspor'un şampiyonluk karşılaşmasında da tribünlerdeki yerini alarak şampiyonluk coşkusuna ortak oldular.

Nis

Sakarya Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı'nın girişimi ile Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakaryaspor Kulübü arasında yapılan protokol çerçevesinde Milli Eğitim Proje biriminin yürüttüğü  SporSakarya "Nehrin Çocukları Takımı ile Kenetleniyor" proje etkinliği kapsamında Sakaryaspor oyuncuları Çağlayan, Fatih, Hamza, Eyüpcan , Ruhi , Tribün Lideri Yılmaz Şen ve Medya Sorumlusu Cem Kapankaya yı Milli Egemenlik Haftası faaliyetleri söyleşi programıyla okulumuzda ağırladık.

Mrt

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak 11.30'da AFAD gözetiminde gerçekleştirilen deprem tatbikatımız başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ock

İhtiyaç halinde aranacak tüm numaralar tek numarada birleşti. Artık 112 numarası üzerinden hizmet verecek.